Mustaherukka-Valkosuklaakakku
Pohja:
250g Digestive keksejä murskana
50g sulaa rasvaa
Täyte:
2,5dl flora vispi
200g maustamaton tuorejuusto
250g mustaherukoita paseerattuna
200g valkosuklaata
hieman sokeria
6 liivatetta
Päällä:
Mustaherukkamehusta(laimentamaton) 2dl ja hyytelösokerista 1dl tehty kiille. Lumihiutaleet värjättyä marsipaania, jossa kimallepulveria.
Pohja:
250g Digestive keksejä murskana
50g sulaa rasvaa
Täyte:
2,5dl flora vispi
200g maustamaton tuorejuusto
250g mustaherukoita paseerattuna
200g valkosuklaata
hieman sokeria
6 liivatetta
Päällä:
Mustaherukkamehusta(laimentamaton) 2dl ja hyytelösokerista 1dl tehty kiille. Lumihiutaleet värjättyä marsipaania, jossa kimallepulveria.
Kommentit