Meidän oma Homer täyttää tänään vuosia...
Kakun pohja on 10 munan sokerikakku, kostutettu omenamehulla. Kahdessa välissä aprikoosimarmeladia ja nougatmoussea. Kakun jaoin täytettyä kahtia ja koristelin eri kakuiksi.
Päällä maalattu marsipaanikuva, pursotukset värjättyä flora vispiä.
Täytteenä:
5dl omenamehua kostutukseen
600g aprikoosimarmeladia
Nougatmousse:
5dl flora vispiä
400g maustamaton tuorejuusto
230g(1 tuubi) Dr Öetker Nougat kastiketta
1pussi wienernougat crush
1dl sokeria
10 liivatelehteä
Kakun pohja on 10 munan sokerikakku, kostutettu omenamehulla. Kahdessa välissä aprikoosimarmeladia ja nougatmoussea. Kakun jaoin täytettyä kahtia ja koristelin eri kakuiksi.
Päällä maalattu marsipaanikuva, pursotukset värjättyä flora vispiä.
Täytteenä:
5dl omenamehua kostutukseen
600g aprikoosimarmeladia
Nougatmousse:
5dl flora vispiä
400g maustamaton tuorejuusto
230g(1 tuubi) Dr Öetker Nougat kastiketta
1pussi wienernougat crush
1dl sokeria
10 liivatelehteä
Onnea H!!!
Kommentit