Hip Hei taas!
Pahoittelen hiljaiseloani, on nimittäin hieman jääneet nuo lupailut kakuista;)
No tässä nyt pikaisesti väännettyä täytekakkua viemisiksi tänään.


Vadelma-valkosuklaa Kakku
1920461.jpg

6 munan tummasokerikakku, leikattu kolmeen osaan ja kostutettu vadelmamehulla.
Väleissä vadelma-valkosuklaa-daimtäyte.

Täyte:
2,5dl floravispi
200g maustamaton tuorejuusto
0,5dl sokeria
260g valkosuklaata
2 patukkaa daimia
500g vadelmia
7 liivatetta
0,5dl vadelmamehua

Vatkaa kerma ja lisää sekaan tuorejuusto ja sokeri, lisää varovasti sulatettu suklaa ja daim murusina.
Lämmitä kattilassa mehu kiehuvaksi ja sulata liivatelehdet siihen.
Lisää muiden sekaan varovasti ohuena nauhana, kokoajan sekoittaen.
Lopuksi kääntele sekaan vielä vadelmat.
Laita kakun väliin ja hyytymään jääkaappiin.

Päällä on suklaakreemi ja suklaamarsipaani (marsipaani värjätty kaakaolla).

Suklaakreemi:
100g suolatonta voita
150g tuorejuustoa
260g maitosuklaata
2rkl tomusokeria

Vaahdota voi ja lisää sekaan tuorejuusto, sekoita hyvin.
Lisää sekaan sulatettu suklaa ja lopuksi tomusokeri. Levitä kakun päälle.