Suklaa-sitruunakakku
3munaa
1,5dl sokeria
0,75dl maitoa
2dl vehnajauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
125g voisulaa
3rkl kaakaojauhetta
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet yhteen. Sulata voi ja lisää siihen mehu. Sekoita voi-mehu munavaahtoon varovasti, sekoita kuivat aineet kauhalla käännellen. Paistoin pienessä 18cm vuoassa 40min ja 175astetta.
Leikkasin pohjan 3 osaan. Kostutin spritellä. Täyte kahteen väliin: suklaa-ganache ja sitruunamousse.
Suklaaganache: 1dl kuohukermaa, 100g tummaa suklaata
Sitruunamousse: (Kinuskikissan, hieman muutettuna)
2,5dl flora vanilla
200g viola appelsiinituorejuusto
2rkl lemoncurd tahnaa
2rkl raastettua sitruunankuorta
Sokeria
Vaniliinisokeria
4 kpl liivate
Päällä marsipaani. Koristeet marsipaania."Kuplat" on kuohukerma-vaniljakreemipursotusta.
niiden päällä on hieman kultaista kimalletta ripolteltuna( näyttää kuvassa aika epämääräiseltä).
Niin ja toi vihreä epämääräinen möykky esittää skumppapulloa;)
.
Kommentit