Vihdoin pääsen päivittelemään kuvia:)

 Sissi 14.10.08 1-vuotta

2005092.jpg

Onnea rakas!







2005071.jpg

2005079.jpg

Vadelma-kinuski kerroskakku
2005081.jpg
Alempi 28cm/5munan ja päällä 18cm/3munan sienikakut
Kostutettu vadelmamehulla.

Väleissä kinuski-vadelmakermaa:
5dl flora vispiä
300g maustamaton tuorejuusto
kinuskia(6dl kermaa+6dl fariinisokeria)
8liivatelehteä
500g vadelmia

Päällä sokericreme ja kaulintamassaa. Värjätty wiltonin pastaväreillä. Koristeet marsipaania.

2005091.jpg

2005082.jpg

Daim-palat
5munaa
3dl sokeria
1,5dl maitoa
200g sulaa rasvaa
5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
5rlk kaakaota

Vaahdota munat ja sokeri, lisää vuorotellen maitoa, rasvaa ja jauhoseosta.
175astetta ja 20-30min pellillä.

Kuorrute:
4 isoa daimia rouhittu pieneksi
300g voita
4dl sokeria
4 keltuaista
4tl vaniljasokeria
4tl murukahvia
+2 isoa daimia murusiksi päällä

 Sulata rasva kattilassa. Lisää sokerit, keltuaiset ja kahvi. Anna kiehahtaa, lisää sitten daim rouhe sekaan. Kun daim sulanut sekaan, levitä pohjan päälle. Ripottele pintaan daim murusia.
(alkuper. ohje Kinuskikissa)


2005087.jpg
Lohikakkua

4kerrosta/36 palaa ruispaahtoleipää/vehnäpaahtoleipää
Täyte:
600g ruohosipulituorejuustoa
200g ranskankermaa
kylmäsavulohta
lohta
sitruunamehua
tilliä
pippuria


2005088.jpg
Kinkkupiirakkaa (takana)

pohja
200g margariinia
4dl vehnäjauhoja
2rkl vettä

Täyte:
200g kinkkua
2 suippopaprikaa
pussi? homejuustoa
purjosipuli
400g ranskankermaa
3 kananmunaa
suolaa
pippuria

Nypi rasva ja vehnäjauhot, lisää vesi. Esipaista 200 astetta ja 10 min.
Lisää täyte ja paista 225 astetta ja 20min.

Tomaatti-Mozzarellapiirakkaa (edessä)
 
Täällä edellinen luomus, nyt laitoin basilika öljyn ja rukolat vasta juuri ennen tarjoilua päälle.